Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Antiknikveren

Antiknikveren laten leveren door DTV Springs 

AntiknikverenBent u op zoek naar antiknikveren? Dan bent u bij DTV Springs aan het juiste adres. DTV Springs produceert en levert alle soorten technische veren van uitstekende kwaliteit. In ons uitgebreide assortiment vindt u alle soorten en maten die u nodig heeft. Kunt u toch niet helemaal vinden waar u naar op zoek bent? Laat het ons dan gerust weten. Wij maken namelijk ook technische veren op maat. Ook antiknikveren hebben wij dus in ons assortiment. 

Ons aanbod bestaat uit drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. Hieronder vallen uiteraard ook antiknikveren. Wij zijn specialist in technische veren. Al meer dan 50 jaar ervaring zorgt ervoor dat wij de beste veren voor u kunnen produceren en leveren. Bekijk ons brede aanbod op onze website. Wij zijn een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Onze standaard veren kunnen meestal uit onze voorraad worden geleverd. 

Technische veren van uitstekende kwaliteit  

Als producent van technische veren heeft DTV Springs een unieke positie in Europa. Ons bedrijf is volledig geautomatiseerd en levert producten aan groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines in meer dan 23 landen over de hele wereld. Dit doen wij voor zowel de aftermarket als voor de nieuwe markt. Heeft u een spoedbestelling? Laat het ons dan weten, spoedbestellingen kunnen namelijk meestal dezelfde dag nog worden geproduceerd. Voor onze producten zetten wij prijsafspraken voor zowel kleine als grotere bestellingen. 

DTV Springs heeft een ruime voorraad, daardoor kunnen wij uw bestelling snel leveren. Door vergaande automatiseringsprocessen en ons inkoopbeleid hebben wij een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. In overleg met de koper van de antiknikveren worden de vertandden gepoedercoat, gelakt of verzinkt geleverd. Elke andere oppervlaktebehandeling is uiteraard op aanvraag mogelijk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze producten of diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Neem contact met ons op!