Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Garterveren

Garterveren laten leveren door DTV Springs 

GarterverenBent u op zoek naar garterveren? Dan bent u bij DTV Springs aan het juiste adres. DTV Springs biedt u een ontzettend breed assortiment aan technische veren. De maten van onze veren zijn eindeloos. Bij ons vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Wij zijn namelijk ook gespecialiseerd in maatwerk. Dus kunt u uw veer niet vinden in ons aanbod? Dan is dat geen probleem. Laat het ons weten, dan maken wij de veer precies volgens uw specifieke wensen. 

Ons assortiment bestaat uit drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. De veren zijn van hoge kwaliteit, door vergaande automatiseringsprocessen en ons inkoopbeleid kunnen wij u dit garanderen. Daarnaast hebben wij een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Door jarenlange ervaring hebben wij een unieke positie in Europa. Daarom leveren wij technische veren aan meer dan 23 landen over de hele wereld. Uw specialist zijn wij. 

Garterveren van uitstekende kwaliteit 

Wanneer u een bestelling bij ons plaatst overleggen wij met u welke oppervlaktebenadeling de veertanden moeten krijgen. De veertanden kunnen dan gepoedercoat, gelakt of verzinkt geleverd worden. Elke andere oppervlaktebehandeling natuurlijk ook mogelijk op aanvraag. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij een toonaangevend fabrikant. Wij leveren garterveren, maar ook veren voor landbouwmachines of voor industriële toepassingen. De meeste van onze standaard veren worden geleverd uit onze voorraad. Dat betekent dus dat ze snel geleverd kunnen worden. Ook spoedbestellingen kunnen meestal dezelfde dag nog gemaakt worden. 

Meer over bestellen bij DTV Springs

DTV Springs is een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Voor onze producten zetten wij prijsafspraken voor zowel kleine als grotere bestellingen. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze garterveren, diensten of producten? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u interesse heeft in technische veren op maat, laat het ons dan weten. Onze medewerkers helpen u graag verder.