Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Schotelveren

Schotelveren bestellen bij DTVSprings 

SchotelverenDTVSprings is uw specialist voor technische veren. Wij zijn een toonaangevende fabrikant dat zowel toeleverancier is voor technische veren als voor landbouwmachines en industriële toepassingen. Ons volledige geautomatiseerde bedrijf levert producten aan groothandelaren, mechanisatie bedrijven en fabrikanten van machines. DTV Springs is een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Wij zijn een marktspeler op het gebied van schotelveren. Als producent van technische veren hebben wij een unieke positie in Europa. 

DTVSprings biedt u een uitgebreid assortiment aan technische veren. Alle veren zijn in vele verschillende maten verkrijgbaar. Schotelveren zijn uitstekend geschikt om over een kleine veerweg een grote kracht uit te oefenen. De veer omvat een gevormde schijf met een middengat zodat de veer over een as geplaatst kan worden. De belasting van zo’n veer kan zowel wisselend als constant zijn. Ook onze schotelveren zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bij de schotelveren staan de specificaties per maat beschreven. 

Maatwerk veren 

Naast schotelveren verkoopt DTVSprings ook drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren verenstaaldraad en agrarische veren. De veren worden gepoedercoat, gelakt of verzinkt. Uiteraard altijd in overleg met de koper. Ook iedere andere oppervlaktebehandeling is op aanvraag mogelijk. Al onze veren worden uit voorraad geleverd, dat betekent dus ook dat ze snel geleverd kunnen worden. In ons uitgebreide assortiment vindt u altijd de veer waar u naar op zoek bent. 

Mocht het toch zo zijn dat u niet de veer kunt vinden die u nodig heeft? Laat het ons dan weten, wij doen namelijk ook maatwerk. Dit is dus geen probleem en ons team zal direct aan de slag gaan om de veer precies volgens uw specificaties te maken. Spoedbestellingen kunnen veelal dezelfde dag nog geproduceerd worden. Heeft u andere vragen? Neem dan ook gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om u vragen te beantwoorden.