Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Technische veren

Technische veren kopen bij DTVsprings

Technische veren

Technische veren

DTVsprings is specialist in technische veren. Met meer dan 50 jaar ervaring zijn wij en toonaangevende fabrikant. Zowel toeleverancier voor technische veren als veren voor landbouwmachines of voor industriële toepassingen. Sinds 1958 produceren wij een breed assortiment aan veren. Dat wil zeggen dat we onder andere drukveren, trekveren, borgclips, borgringen, schotelveren, stempelveren, bufferveren en verenstaaldraad leveren. 

Ons bedrijf is volledig geautomatiseerd en levert aan groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines in meer dan 23 landen over de hele wereld. Door vergaande automatiseringsprocessen en het inkoopbeleid dat wij voeren, hebben we een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De veren zijn van goede kwaliteit. DTVspings is een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Daarnaast zijn we een marktspeler op het gebied van technische veren. In onze catalogus hebben we standaardveren die meestal direct uit de voorraad geleverd kunnen worden. Spoedbestellingen kunnen vak dezelfde dan nog geproduceerd worden. 

Snelle levering en scherpe prijzen bij DTVsprings

Drukveren, trekveren en torsieveren zijn gewikkelde veren en in een uitgebreid scala aan groottes, materiaalsoorten en uitvoeringen te verkrijgen. Daardoor kunnen ze gebruikt worden in de meest uiteenlopende toepassingen, denk aan drukschakelaars, fietsenzadels, balpennen, afstandhouders, maar ook automobielen. Trekveren kunnen een behoorlijke kracht van de gebruiker overnemen. Ze zijn in staat een blijvende kracht uit te oefenen op deuren, scharnieren en zo verder. Een bekende toepassingsvorm is de garagedeur. Ook wordt dit type veer gebruikt in deur van bijvoorbeeld ovens. 

Heeft u drukveren, trekveren of andere technische veren nodig, bestel deze dan bij DTVsprings. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het DTV team en stel uw vragen aan ons. Wij helpen u graag verder. Onze veren worden uit de voorraad geleverd. Dit betekent dus een snelle levering! Daarnaast leveren wij voor scherpe prijzen en zijn de veren van hoge kwaliteit. DTVsprings zet voor haar producten prijsafspraken voor zowel kleine als grotere bestellingen.