Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Torsieveren

Torsieveren bestellen bij DTVsprings 

TorsieverenTorsieveren zijn, net als drukveren en trekveren, gewikkelde veren. Ze zijn in een uitgebreid scala aan groottes, materiaalsoorten en uitvoeringen verkrijgbaar. Hierdoor worden ze gebruikt in de meest uiteenlopende toepassingen. Dit kunnen bijvoorbeeld drukschakelaars, fietsenzadels, balpennen of afstandhouders zijn. Maar ze zitten bijvoorbeeld ook in auto’s. DTVsprings levert veren van hoge kwaliteit en met een snelle levering. Onze veren worden namelijk bijna allemaal uit de voorraad geleverd. 

DTVsprings is de specialist voor torsieveren. Al meer dan 50 jaar lang zorgen wij voor veren van topkwaliteit, tegen een scherpe prijs. DTVsprings heeft een uitgebreid assortiment met drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. DTVsprings is een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. We zijn sinds 1958 een marktspeler op het gebied van torsieveren. Als een van de grootste fabrikanten van Nederland hebben wij een unieke positie in Europa. 

Uitstekende kwaliteit veren 

Producten van hoogwaardige kwaliteit leveren aan groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines is wat DTVsprings doet. Voor meer dan 23 landen in de wereld zorgen wij dat ze onze veren snel kunnen ontvangen. Wij produceren zowel technische veren als agrarische veren voor landbouwmachines of voor industriële toepassingen. Veren voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, door vergaande automatiseringsprocessen en ons inkoopbeleid. 

In overleg kunnen de torsieveren anders bewerkt worden, zoals oppervlaktebehandeling. Dit is allemaal mogelijk op aanvraag. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan veren die wij op voorraad hebben. Deze kunnen allemaal direct geleverd worden. Zit de veer die u zoek er niet tussen? Neem dan even contact met ons op, vaak kan de veer dan zelfs nog gemaakt worden. Bij ons bent u gegarandeerd van uitstekende kwaliteit en bij DTVsprings is altijd een oplossing te vinden. Ons toegewijde team zorgt dat het voor u geregeld wordt. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.