Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Borgclips

Borgclips bestellen bij DTVsprings 

BorgclipsAl meer dan 50 jaar is DTVsprings uw specialist in technische veren. Wij leveren u borgclips van uitstekende kwaliteit. Naast borgclips leveren wij ook drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. Ons bedrijf is volledig geautomatiseerd en levert producten aan groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines. DTVsprings is zowel toeleverancier voor technische veren als voor agrarische veren voor landbouwmachines of industriële toepassingen. 

De meeste veren komen uit onze voorraad en kunnen hierdoor snel geleverd worden. DTVsprings levert niet alleen standaard veren, maar wij doen ook maatwerk. Dit betekent dat wij veren maken volgens de door u vastgestelde specificaties. Ons toegewijde team staat voor u klaar. Ook nu kunnen de veren nog steeds snel geleverd worden, uw spoedeisende opdracht kan veelal nog dezelfde dag verzonden worden. Het voortdurend innoveren en uitbreiden van ons productieproces zorgt ervoor dat wij altijd topkwaliteit veren leveren. Dit uiteraard tegen scherpe prijzen. 

Gegarandeerd uitstekende borgclips

Bij DTVsprings is alle mogelijk in overleg. Zoals de oppervlakte behandeling, op aanvraag kunnen bij de borgclips zo behandelen als u wenst. Naast de verkoop van onze borgclips leveren wij ook maatwerk. Staat de door u gewenste veer niet in ons assortiment? Neem dan even contact met ons op, dan maken wij de veer volgens uw specifieke wensen. Uiteraard voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Bij ons bent u gegarandeerd van uitstekende veren. Voor onze producten zetten wij prijsafspraken, voor vast klanten komen vaak nog gunstigere voorwaarden overeen. 

Meer over DTV Springs

Veren vindt je overal. Vooral drukveren en trekveren zijn veel te vinden in dagelijkse producten. Zo komen ze voor in balpennen, drukknoppen, maar ook in alle mogelijke machines zoals auto’s. DTVsprings heeft een unieke positie in Europa, met onze levering van veren aan 23 landen wereldwijd. Bij DTVsprings is alles mogelijk, heeft u specifieke wensen? Neem dan even contact met ons op.