Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Drukveren

Drukveren kopen bij DTVsprings

Drukveren

Drukveren

DTVspings heeft meer dan 50 jaar ervaring en is hiermee specialist voor technische veren. Wij zijn een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Ook zijn wij een marktspeler op het gebied van technische veren. Standaardveren kunnen meestal uit voorraad worden geleverd, daar bestaat onze catalogus uit. Spoedbestellingen kunnen vaak dezelfde dag nog worden geproduceerd. Bij DTVsprings vindt u veren voor scherpe prijzen. Wij zetten prijsafspraken voor onze producten. Dit doen wij voor zowel kleine als grote bestellingen. Bovendien zijn er nog gunstigere voorwaarden overeengekomen met vaste klanten. 

De drukveer is de meest gebruikte veersoort. Deze veersoort kennen we vooral uit producten als balpennen en schokdempers. Drukveren worden ook wel spiraalveren genoemd, dit vanwege de spiraalvorm. Overal zijn er drukveren te vinden. Zo zitten ze in mechanische drukknoppen, de perforator op uw bureau, allerlei batterijcontactjes, zijn er beschermveren, anti-knikkeren en zitten ze in springplanken in turnzalen. En natuurlijk vind je ook drukveren in alle mogelijke machines. 

Ruim assortiment voor scherpe prijzen 

Voor een ruim assortiment drukveren bent u bij DTVsprings aan het juiste adres. DTVspings levert u drukveren in alle maten. Voor elke grote en prijsklasse zit er wel een veer tussen. Belangrijk om te weten is wat voor soort veer u nodig heeft en waarvoor u de veer wilt gebruiken. Op basis hiervan weet u of u een drukveer of een trekveer nodig heeft. 

Naast drukveren levert DTVsprings nog vele andere producten uit het uitgebreide assortiment. Zo levert DTVspings ook trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. Heeft u ook andere producten nodig naast drukveren, bestel deze dan bij DTVsprings. Heeft u vragen? Neem dan contact op met het DTV team en stel uw vragen aan ons. Wij helpen u graag verder. Onze veren worden uit de voorraad geleverd. Dit betekent dus een snelle levering! Daarnaast leveren wij voor scherpe prijzen en zijn de veren van hoge kwaliteit.