Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Schotelveer

Schotelveer laten leveren door DTV Springs 

SchotelveerBent u op zoek naar een schotelveer? Dan bent u bij DTV Springs aan het juiste adres. DTV Springs is al meer dan 50 jaar uw specialist op het gebied van technische veren. Wij bieden u een uitgebreid assortiment met alle soorten technische veren. Daar vindt u drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, berenstaaldraad en agrarische veren. Kortom, alle veren die u nodig heeft. De veren worden geleverd in vele verschillende maten. Bij DTV Springs vindt u altijd de veer die u nodig heeft. 

Kijk in onze webshop voor ons volledige aanbod van de schotelveer. Zit de juiste veer er toch niet tussen in ons assortiment? Dat is geen probleem, wij doen namelijk ook maatwerk. Heeft u hier interesse in, laat het ons dan weten. Wij weten de de technische veer dan precies volgens uw specifieke wensen. Wij kunnen u garanderen dat onze veren altijd van zeer goede kwaliteit zijn.

Een betrouwbare fabrikant en leverancier van de schotelveer

DTV Springs is een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Wij zijn een marktspeler op het gebied van technische veren. Als producent van technische veren hebben wij een unieke positie in Europa. Ons bedrijf is volledig geautomatiseerd. Wij leveren producten aan groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines in meer dan 23 landen over de hele wereld. Wij bieden u producten van zeer hoge kwaliteit en voor een uitstekende kwaliteit. Door vergaande automatiseringsprocessen en ons inkoopbeleid kunnen wij dit u garanderen. 

Bestellen bij DTV Springs

De meeste standaard veren kunnen wij leveren uit onze ruime voorraad, net als de schotelveer. Dit betekent dat de schotelveer snel geleverd wordt. Ook spoedbestellingen kunnen meestal dezelfde dag nog geproduceerd worden. In overleg met de koper worden de veertanden gepoedercoat, gelakt of verzinkt. Op aanvraag is ook elke andere oppervlaktebehandeling mogelijk. Als u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten of diensten, neem dan gerust contact met ons op.