Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Trampoline veren

Trampoline veren laten leveren door DTV Springs 

Trampoline verenBent u op zoek naar trampoline veren? Dan bent u bij DTV Springs aan het juiste adres. DTV Springs levert een breed aanbod aan technische veren. Hierbij moet u denken aan drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. Bij DTV Springs vindt u dus zeker de trampoline veren die u nodig heeft. Wij zijn uw specialist in technische veren en bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan technische veren in alle soorten en maten. 

Op een bepaald moment moet u de veren van uw trampoline vervangen. Na verloop van tijd kunnen de trampoline veren namelijk oprekken en hierdoor kunnen ze hun springkracht verliezen. Natuurlijk is het ook mogelijk dat het alleen noodzakelijk is dat u bepaalde veren moet vervangen. Het is belangrijk dat u de veren tijdig vervangt, het kan gevaarlijk zijn wanneer deze ineens knappen. Met meer dan 50 jaar ervaring weet DTV Springs welke veren u nodig heeft. 

Technische veren van uitstekende kwaliteit 

Bij DTV Springs worden de technische veren zelf geproduceerd. Hiervoor is ons bedrijf volledig geautomatiseerd. Wij leveren producten aan groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines in meer dan 23 landen over de hele wereld. Wij hebben gezorgd voor vergaande automatiseringsprocessen en een goed inkoopbeleid. Hierdoor hebben wij een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding. Als producent van technische veren hebben wij een unieke positie in Europa. 

Besteld u technische veren bij ons? Dan worden de veertanden in overleg met u gepoedercoat, gelakt of verzinkt geleverd. Elke andere oppervlakte is uiteraard op aanvraag ook mogelijk. In onze catalogus vindt u standaardveren die meestal uit onze voorraad kunnen worden geleverd. Dat betekent dat wij een snelle levering hebben. Al onze technische veren zijn van uitstekende kwaliteit. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van deskundige medewerkers helpt u graag verder.