Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Trekveren op maat

Trekveren op maat kunt u bestellen bij DTV Springs 

Trekveren op maatAls u op zoek bent naar trekveren op maat, dan bent u bij DTV Springs aan het juiste adres. DTV Springs biedt u een uitgebreid assortiment aan trekveren, in alle soorten en maten. Kunt u toch niet de juiste veer vinden, dan is dit geen probleem. Wij produceren en leveren namelijk ook veren op maat. Heeft u hier interesse in, neem dan even contact met ons op. Dan maken wij de veer precies volgens u specifieke wensen. 

Naast trekveren produceren en leveren wij ook drukveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. Ook deze veren zijn te vinden in vele verschillende soorten en maten. Daarnaast kunt u uiteraard ook deze veren op maat bestellen. Bij DTV Springs bieden wij u vertrouwen. Al meer dan 50 jaar produceren en leveren wij veren in meer dan 23 landen over de hele wereld. Hierdoor hebben wij een unieke positie in Europa. 

Trekveren op maat van hoge kwaliteit met een snelle levering 

Bij DTV Springs is ons team continue bezig met het uitbreiden en innoveren van ons productieproces. Zo zorgen wij ervoor dat wij u alleen maar de beste kwaliteit kunnen bieden, wanneer u trekveren op maat bestelt. Dit doen wij uiteraard tegen scherpe prijzen. Wij zijn een combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. In overleg met de koper van onze producten, worden de veren gepoedercoat, gelakt of verzinkt geleverd. Natuurlijk is iedere andere oppervlaktebehandeling op aanvraag bij de trekveren op maat ook mogelijk.

Meer over de veren van DTV Springs

DTV Springs levert aan zowel particulieren als zakelijken. Ons bedrijf is volledig geautomatiseerd, dit betekent dat we uw producten snel klaar kunnen maken. Onze catalogus bestaat uit veren die bijna allemaal op voorraad liggen, daardoor kunnen wij de standaardveren ook snel leveren. Heeft u interesse in veren op maat, neem dan even contact met ons op. Dan helpen wij u verder. Voor andere vragen of meer informatie over onze producten, kunt u ook altijd even contact met ons opnemen.