Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Verenfabriek

Uw verenfabriek is DTV Springs 

VerenfabriekBent u op zoek naar een verenfabriek? Dan bent u bij DTV Springs aan het juiste adres. Wij zijn producent van technische veren. Een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Al meer dan 50 jaar produceren en leveren wij technische veren van de beste kwaliteit. Daarnaast bieden wij u een uitgebreid assortiment. Zo bestaat ons aanbod uit drukveren, trekveren, schotelveren, stempelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. 

Als producent van technische veren hebben wij een unieke positie in Europa. DTV Springs produceert namelijk technische veren voor groothandelaren, mechanisatiebedrijven en fabrikanten van machines in meer dan 23 landen over de hele wereld. Dit doen wij zowel voor de aftermarket als voor de nieuwe markt. Ons bedrijf is hiervoor volledig geautomatiseerd. Door deze vergaande automatiseringsprocessen en ons inkoopbeleid hebben wij een uitstekende prijs en kwaliteitsverhouding. Daarnaast zorgen wij er voor dat onze technische veren snel geleverd worden. 

Snelle levering van al onze technische veren 

Onze catalogus bestaat uit standaardveren die wij meestal uit onze brede voorraad leveren. Heeft u een spoedbestelling? Laat het ons dan gerust weten. Deze kunnen meestal dezelfde dag nog worden geproduceerd. In ons brede aanbod vindt u alle soorten technische veren in diverse maten. Kunt u toch niet helemaal vinden waar u naar op zoek bent? Dat is geen probleem. DTV Springs maakt namelijk ook graag veren op maat. Laat ons gerust weten welke technische veer u precies zoekt. In onze verenfabriek is alles mogelijk. 

In overleg met de koper worden onze vertanden gepoedercoat, gelakt of verzinkt geleverd. Elke andere oppervlakte is op aanvraag natuurlijk ook mogelijk. Als u vragen heeft of meer informatie wilt over onze verenfabriek en onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar en helpt u graag verder. Daarnaast zet DTV Springs voor haar producten prijsafspraken voor zowel kleine als grotere bestellingen.