Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Stempelveren

Stempelveren bestellen bij DTVSprings 

StempelverenDTVSrings verkoopt al meer dan 50 jaar de beste veren. Wij leveren vanuit onze voorraad en dat betekent dat deze standaardveren dus ook snel geleverd kunnen worden. In ons uitgebreide assortiment vindt u elke veer die u nodig heeft. Kunt u toch niet de veer vinden die u wilt? Dat is geen probleem, DTVSprings levert namelijk ook maatwerk. Wij maken precies die veer die u nodig heeft, volledig volgens u specificaties. Zelfs spoedbestellingen kunnen meestal dezelfde dag nog geproduceerd worden. 

Stempelveren zijn speciaal ontwikkeld om een hoge belasting in begrensde ruimten te verkrijgen. Aan deze veren worden hoge eisen gesteld. Dit is een gevolg van de hoge frequenties waarmee stempel in de praktijk worden belast. Door speciale productie wordt een maximum aan drukkracht en levensduur bereikt. De stempelveren worden gemaakt van rechthoekig veerstaal. In ons assortiment vindt u stempelveren in vele verschillen maten. Bij iedere veer worden de specificaties aangegeven. 

Uitstekende kwaliteit van onze stempelveren

Naast stempelveren verkoopt DTVSprings ook drukveren, trekveren, schotelveren, borgringen, borgclips, torsieveren, bufferveren, verenstaaldraad en agrarische veren. Ook deze veren vindt u in vele verschillende maten. In overleg met de koper worden de vertandden gepoedercoat, gelakt of verzinkt geleverd. Op aanvraag is ook elke andere oppervlaktebehandeling mogelijk. Wij leveren onze veren aan zowel particulieren als bedrijven. Al eens van de grootste veren leveranciers, leveren wij veren in meer dan 23 landen over de hele wereld.

Meer over DTV Springs

DTVSprings is een betrouwbare combinatie van fabrikant, leverancier en dienstverlener. Wij zijn een marktspeler op het gebied van technische veren. Uiteraard verkopen wij veren van uitstekende kwaliteit, dit tegen scherpe prijzen. Bij DTVSprings houden onze medewerkers zich altijd bezig met automatiseringsprocessen en ons inkoopbeleid. Daardoor ontstaat een uitstekende prijs met kwaliteitsverhouding. Als u meer wilt weten of er zijn onduidelijkheden, kunt u altijd contact met ons opnemen. Ons team staat klaar om al u vragen te beantwoorden.